Ngjarjet e ditës

Albin Kurtit I Vjen Mbeshtetje “Madheshtore”/ “Qëndro Kryeministër, Se Përfaqëson Fatin E Shqipërisë!Zoti Qoftë Me Ty

“Kryeministri shqiptar, Albin Kurti, përfaqësoi shqip Kosovën në Bruxel!,Përgëzime Kryeministër, përgëzime Albin Kurti! Gjithë Populli Shqiptar sot i mbajti sytë dhe veshët nga Evropa; andej, prej nga jemi mësuar të kthehemi kokëulur dhe të dëshpëruar.
Nuk pritëm mrekullira, se mrekullitë janë të pamundura të ndodhin në ato kancelari, pa patur një fuqi mbështetëse pas krahësh, por ajo që nuk ishim mësuar ta shohim, ndodhi. I pamë fytyrat e zeza të çet.nikëve serbë, e pamë më në fund nurin e zi të dëshpërimit në anën e meritueshme të tij; e pamë fri.kën e krimit të mbuluar në fytyrën e shfytyrësuar të kr.im.in.elit, e pamë që e vërteta vret më shumë se pushka kur thuhet në kohën dhe në vendin e vet.

Të urojmë qëndresë edhe më vertikale ditëve në vijim…Eshtë shekulli i 21 – të, shekulli që i gjeti shqiptarët, megjithë kryeneqësite e tyre, të gatshëm për të mbrojtur tokat e tyre. Qëndro Kryeministër, se përfaqëson fatin e ardhshëm të Shqipërisë atje…Le të gezohet një herë Kosova kurre e gëzuar, Kryeministër!!! Zoti qoftë me Ty

Related Articles

Back to top button