Ngjarjet e ditës

Arrijnë në Kosovë forca shtesë të EULEX-it

Në Kosovë sot kanë arritur forca shtesë të EULEX-it që u paralajmëruan më 14 mars të këtij viti.

Kjo është bërë e ditur nga vetë EULEX-i përmes një postimi në Facebook, duke njoftuar se këto forca janë nga Portugalia dhe Franca.

“Xhandarmët 🇵🇹portugezë🇵🇹 dhe 🇫🇷francezë🇫🇷 të Njësisë Rezervë të Policisë tonë të Specializuar arritën sot në 🇽🇰Kosovë🇽🇰”, thuhet në njoftim.

Më 14 mars të këtij viti EULEX pati njoftuar se një Njësi Policore e Specializuar Rezervë e përbërë prej 92 pjesëtarëve të Forcës Evropiane të Xhandarmerisë (EUROGENDFOR) nga Portugalia, Franca dhe Italia do të zbarkojë përkohësisht në Kosovë gjatë javëve në vijim për të përforcuar kapacitetet e Njësisë Policore të Specializuar të EULEX-it (NjPS).

/ngjarja.com/

Related Articles

Back to top button