Ngjarjet e ditës

As gazetarët nuk i shpëtojnë “gjahut” të Putinit

Gazetarët “të arrestuar gjatë protestës ruse kundër luftës” janë të paktën 13.

Siç raportohet ata janë arrestuar gjatë protestave kundër luftës në Shën Petersburg.

Ata nuk shpjeguan arsyen e ndalimit”, shkroi gazetari Andrey Okun në kanalin e tij Telegram, përcjell BBC.

Ai tha se gazetarët e arrestuar kishin veshur të gjithë jelekë shtypi dhe mbanin kartat e tyre të shtypit: “Por kjo nuk është me interes për askënd, qëllimi është të sigurohen që askush të mos mbulojë asgjë“.

Related Articles

Back to top button