Ngjarjet e ditës

Bëhet lëmsh: Dallimet në rezultate mes tri ExitPoll-eve për Prishtinën

Sipas Exit Pollit të Dukagjinit, Ubo Consulting, Arben Vitia i VV-së ka fituar 43.2% të votave, kandidati i LDK-së, Përparim Rama 27.8%, ndërsa Uran Ismaili i PDK-së ka marrë 21.9% të votave. Vetëm 4.4% ka fituar kandidati i AAK-së, Daut Haradinaj.

Në përqindje të vogël ndryshojnë shifrat në ExitPollin e Klan Kosovës.

Sipas këtij sondazhi, Arben Vitia ka fituar 43.7%, Përparim Rama 27.1%, Uran Ismaili 20.8 dhe Daut Haradinaj 5.0%.

Ndërsa sipas ExitPollit të Kanal 10, Arben Vita ka marrë 44.5% të votave, përparim Rama 26.5%, Uran Ismaili 20.9% dhe Daut Haradinaj 5.9% të votave.

Related Articles

Back to top button