Ngjarjet e ditës

Beogradi Ne Ferr!!Kryeministri Albin Kurti E “Gjunjëzon” Beogradin Me Veprimin E Fundit Që Bëri Për Kosovën:Me Mua Kryeministër, s’ka..

Beogradi Ne Ferr!!Kryeministri Albin Kurti E “Gjunjëzon” Beogradin Me Veprimin E Fundit Që Bëri Për Kosovën:Me Mua Kryeministër, s’ka..

Kryeministri Kurti ka thënë se ka pasur oferta nga BE për dialog pas ngjarjeve të fundit, dhe kanë pranuar menjëherë.

Beogradi ka qenë kundër, pasi ka kërkuar disa kushte, që janë të papranueshme për ne.

Po është e vërtetë që kemi pasur oferta nga faktori ndërkombëtar për t’u ulur dhe ta zgjidhim me dialog këtë çështje.
Ne menjëherë kemi pranuar.

Beogradi jo, madje ka vënë disa kushte që janë të papranueshme për ne. Ju e dini qëndrimin tim si kryeministër, asociacioni i komunave serbe nuk ka vend në Kosovë, sepse është shkelje flagrante e Kushtetutës”, tha ndër të tjera Kurti.

Related Articles

Back to top button