Ngjarjet e ditës

Bien sërish çmimet e naftës në Kosovë

Pas një kaosi në treg çmimet e derivateve në Kosovë kanë filluar të normalizohen.

Çmimi për një litër naftë ka rënë deri tani në 1.50 deri në 1.52 cent, kurse benzina në 1.39 deri në 1.41 cent.

Kështu ka bërë të ditur kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve, Fadil Berjani.

“Kosova çmimet sot Diesel 1.50 deri 1.52 cent kurse benzina 1.39 deri në 1.41 cent”.

Kurse në rajon çmimet e naftës janë këto:

Shqipëri 1.77 cent nafta dhe benzina.

Mali i zi 1.74 cent diesel – 1.58 cent benzina

Bosjna dhe Hercegovina -1.45 cent deri 1.70 cent

Serbia 1.60 cent diesel – 1.65 cent bezina

Maqedonia veriore 1.43- Diesel, 1.44 cent Benzina.

Related Articles

Back to top button