Ngjarjet e ditës

Boris Johnson: Putin tashmë ka dështuar

Në një intervistë për BBC, kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar Boris Johnson tha se “në një kuptim të rëndësishëm, Putin tashmë ka dështuar”.

Ai tha se presidenti rus “nuk e kuptoi se me çfarë do të ndeshej kur të dërgonte trupat e tij në Ukrainë” dhe “forcën e rezistencës së tyre”.

Ai akuzoi Putinin për “kryerjen e një sërë krimesh lufte”.

Johnson tha se Mbretëria e Bashkuar dëshiron të bëjë më shumë dhe ndjen “agoninë e ukrainasve”.

Ai akuzoi Putinin për “kryerjen e një sërë krimesh lufte”.

Johnson tha se Mbretëria e Bashkuar dëshiron të bëjë më shumë dhe ndjen “agoninë e ukrainasve”.

/ngjarja.com/

Related Articles

Back to top button