Ngjarjet e ditës

Detaje nga Prokuroria: Babai e detyroi njërën vajzë të kryente aktin seksual, tjetrën tentoi ta prekte pa pëlqimin e saj

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata kompetente në Gjakovë, ndaj të pandehurit F.K.,  për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprat penale  “Dhunimi në vazhdimësi”, dhe “Sulm seksual”. Viktimë e këtij rasti dyshohet se janë dy vajzat e tij të mitura.

Prokuroria njofton se, në muajin korrik 2021, në dy raste të ndara, i pandehuri F.K., e detyron të kryejë akt seksual pa pëlqimin e saj, vajzën e tij, të dëmtuarën e mitur, E.K.

Me këto veprime, sipas prokurorisë, ky prind ka kryer veprën penale ”Dhunimi në vazhdimësi”.

Gjithashtu, në muajin shtator 2020, me qëllim seksual dhe pa pëlqimin e saj, tenton me forcë  ta prek të dëmtuarën e mitur,  vajzën e tij, A.K.

Me këto veprime, sipas prokurorisë, ky prind ka kryer veprën penale “Sulmi seksual”.

“Prokurori i rastit ndaj të pandehurit F.K.,  ka kërkuar masën e paraburgimit në afat prej 30 ditësh.

I pandehuri,  me urdhër të prokurorit gjendet në ndalim nga data 07 shkurt 2022”, thuhet në njoftimin e prokurorisë.

Related Articles

Back to top button