Ngjarjet e ditës

E papritur: Rufki Suma po humb në Han të Elezit

Rufki Suma që qeveris me Hanin e Elezit tash e shumë mandate dhe që fitonte vazhdimisht pa balotazh e pa fushatë duket se ka marrë një shuplakë të rëndë nga hanelezasit.

 

Nga 54 për qind të votave të numëruara deri tash, 48,41 për qind kanë votuar për kandidatin e PDK-së Mehmet Ballazhin.

Rufki Suma si kandidat i Pavarur ka arritur t’i marrë 43.54 për qind deri tash.

Kandidati i VV-së duket se i ka fituar vetëm 215 vota, ose 8.06 për qind.

Related Articles

Back to top button