Ngjarjet e ditës

Edhe një huqje tjetër nga Gërvalla, këtë herë me Ditën e Pavarësisë

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, është bërë e njohur për ngatërresat e shpeshta që i bën në rrjetet sociale.

Ajo sot ka bërë edhe një huqje në rrjetet sociale, kësaj here me Ditën e Pavarësisë, shkruan Gazeta Sinjali.

Gërvalla në një postim ka shkruar “në ditën e 14-të të pavarësisë së Kosovës”, në vend se të shkruajë “në përvjetorin e 14-të të pavarësisë”.

Related Articles

Back to top button