Ngjarjet e ditësPrishtina LIVE

‘Është e habitshme se sa ka përmbysje të votës popullore në Prishtinë’

I pyetur se si ishte rezultati në komunën e Prishtinës, Baton Haxhiu dha përgjigjen e tij.

Gazetari i mirënjohur kosovar ka bërë sondazhe [exit poll] për komunat e Kosovës në zgjedhjet lokale që po mbahen sot.

Ai ka kritikuar komunën e Malishevës, Skënderajt dhe një tjetër ku votuesit kanë hezituar të deklarojnë votën e tyre.

Për Prishtinën, Haxhiu u shpreh:

“Është e habitshme se sa ka përmbysje të votës popullore në Prishtinë. Në nivel nacional, ëëm, përmbysja është e frikshme,” – u shpreh Haxhiu.

Related Articles

Back to top button