Ngjarjet e ditës

Fluks i madh i veturave në kufi: Kuksianët vërshohen drejt Kosovës, mbushin veturat me naftë pasi thonë se është më e lirë

Ata thonë se kalojnë kufirin dhe mbushin makinat me naftë në Prizren apo Gjakovë, pasi çmimet atje janë më të lira.

Sipas qytetarëve Kosova në të gjitha pikat e karburanteve, mban çmime të njëjta, duke shmangur abuzimet mes kompanive të ndryshme.

Në momentin që flasim, çmimi për litër nafte në Kosovë është 1.5 euro, ose e thënë ndyshe nën 200 lekë për litër.

Related Articles

Back to top button