Ngjarjet e ditës

Gratë e Kosovës po na e zbardhin fytyrën: Togerja e FSK-së shpallet studentja më e mirë ndërkombëtare në Turqi

Kosova po vazhdon të përfaqësohet sukseshëm nëpër botë nga vajzat dhe gratë e vendit.

Në të gjitha sferat, gjinia femërore po arrin majat e suksesit.

Sot, oficerja jonë, Togere Liridona Baftjari-Jashari, në ceremoninë e diplomimit në Institutin e Luftës Tokërore në Stamboll, u shpallë Studentja më e mirë ndërkombëtare në Kursin e Oficerit Shtabor.

Ndryshe oficerët dhe ushtarër e FSK-së vazhdimisht kanë arritur rezultate kulminante në çdo shkollë apo garë ndërkombëtare

 

Related Articles

Back to top button