Prishtina LIVE

Hapet qendra e re e vaksinimit në Kodrën e Trimave

Drejtori i Shëndetësisë në Komunën e Prishtinës, Izet Sadiku ka njoftuar për hapjen e qendrës së re të vaksinimit në Kodrën e Trimave në Prishtinë.

Përmes një postimi në facebook, Sadiku ka shkruar se kjo nismë për hapjen e qendrave të reja është në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe në përkrahje të UNICEF dhe USAID.

 

Të dashur qytetarë

Ju njoftoj se qendra e re e vaksnimit gjendet në Qendrën e Mjekësisë Familjare nr: 2 në Kodrën e Trimave.

Kjo nismë për hapjen e qendrave të reja është në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe në përkrahje të UNICEF dhe USAID.

Gjithashtu, javën e kaluar kemi hapur edhe qendrën e vaksinimit në sheshin Zahir Pajaziti.

#vaksinohu #PR4PR./

Related Articles

Back to top button