Ngjarjet e ditës

Haxhiu për rezultatet: Këto zgjedhje i dhanë VV-së një leksion të madh

Baton Haxhiu, personi i sondazheve, ka folur për disa prej rezultateve zgjedhore.“Është e habitshme se sa të pakujdesshme janë partitë politike dhe sa e nënçmojnë votuesin kur kandidojnë kandidatë.

Kështu ato e humbin edhe votën e partisë. Për shembull, në tri komuna partia më e madhe e ka humbur edhe votën e partisë e edhe votën e partisë,” – u shpreh z. Haxhiu.

Haxhiu i ka bërë thirrje Vetëvendosjes që të respektojë më shumë veten dhe qytetarët me kandidaturat herën tjetër.

I pyetur nëse do të ketë më shumë njerëz të hidhëruar apo të gëzuar, ai u përgjigj:“Ajo që është e rëndësishme… edhe kur mendon se po bën një veprim për ta joshur votën. Këto zgjedhje kanë vërtetuar se nuk mund të hysh në aventura pa qenë i bindur për suksesin, dhe pa qenë i bindur se veprimin që po e bën e bën për votën por për të mirën e vendit,” – u shpreh ai.

Related Articles

Back to top button