Ngjarjet e ditës

Helikopteri që ateroi në oborrin e QKUK-së ishte pjesë e një trajnimi

Sot, një helikopter ka ateruar në oborrin e Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës.

Zëdhënësja e këtij institucioni, Mirlinda Qyqalla, ka thënë për Gazetën Sinjali, se helikopteri ishte pjesë e një trajnimi të KFOR-it.

Zëdhënësja e këtij institucioni, Mirlinda Qyqalla, ka thënë për Gazetën Sinjali, se helikopteri ishte pjesë e një trajnimi të KFOR-it.

“Janë trajnime për raste emergjente nga KFOR-i”, tha ajo.

Related Articles

Back to top button