Ngjarjet e ditës

Ia vjedh makinën shoku që “veç gjumin s’e kanë bërë bashkë” (VIDEO)

Veturën e vjedhur nga shoku, një të riu në Gjakovë policia ia gjeti në Malishevë.

Në fakt, D.R. kishte marrë veturën e mikut të tij, Sh.Z. dhe ishte nisur për një destinacion, por me të arritur në Malishevë, automjeti kishte pësuar defekt.

D.R. ishte duke u munduar ta rregullojë kur është hasur nga policia dhe pas verifikimit është arrestuar.

I dëmtuari pranon se e njeh të dyshuarin dhe e ka shok dhe, sipas tij, ai ka depërtuar brenda veturës dhe ka gjetur çelësin, me të cilin ndizej vetura dhe i cili ishte i fshehur brenda makinës.

Related Articles

Back to top button