EkonomiNgjarjet e ditës

KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të martën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të martën dhe mërkurën do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

07.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (kodi: 14000013) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja dhe premontimi i shtyllave, demontimi i konstrukcionit.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hekurudhat e Kosovës (kodi: 15018013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Reklama

Vendet: Hekurudhat e Kosovës Fushë-Kosovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- Dislokim i kabllos punimi i lidhëses.

3.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fushë-Kosova I (kodi: 15018006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërrnavët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, dislokimi i kabllos së tensionit të mesëm dhe punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Janina 2 (kodi: 19000030071) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV TS Bajram Krasniqi Lagjja Janina (kodi: 19000030061) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Janina.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kërrnica I (kodi: 52000002007) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Kërrnicë- një pjesë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartje e rrjetit në shtyllë 9/1000 ne lagjen Doçi.

Reklama

08.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga Palaj 35/10-kV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prelluzha (kodi: 18024003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Fidanishte, Fidanishte, Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj. Stanovci i Ulët – Durakët, Prelluzhë, Gllavoti, Bivolak, Zhilivodë, Strovc dhe Bequk.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave metalike.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërnavci (kodi: 74000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, krijimi i kushteve të punës pa tension, zhvendosja e kabllove të tensionit të mesëm.

08.03.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] j6 Rezervaret- KFOR (kodi: 13000002)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bardhoshi dhe Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët,te Xhamia, Drenovc Gashët,”Kuvilab” private, Rub Shpk – Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë, Prugovc – Kaqurët.

Reklama

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm 12m sipas projektit investiv në Lot 33 Feeder 3.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushnik (kodi: 16023003) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla Llapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, shkyçja e ndarësit të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Berishë te antenat (kodi: 16023003071) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Novosellë trafoja e vjetër (kodi: 16023003072) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Novosellë trafoja e re (kodi: 16023003073) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Divlak (kodi: 16023003074) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Tërpezë (kodi: 16023003070) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Kleqk e re (kodi: 16023003194) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Shpk “Graniti&Co”- Kleçkë (kodi: 16023003229) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Joni Fix”-Sami Zogaj (kodi: 16023003243) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Hasan Gashi “GURËBARDHI” (kodi: 16023003199) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Reklama

TS 10/04[kV] EBE “SH.P.K Qamil Hoti (kodi: 16023003281) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Berisha, Novosella dhe Kleçka.

Arsyeja: Projekt investiv, vazhdimi i ndërrimit te përçueseve ekzistues.

08.03.2023

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Volljaku (kodi: 52000102) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Deiq Veterina, Voljak, Kulla-Xehrorja dhe Lagjja Nora.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Related Articles

Back to top button