Ngjarjet e ditës

”Këto komuna do t’i fitojë Vetëvendosje”

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të ditur vendet që sipas saj i ka fituar tashmë VV.

Ajo ka përmendur, Gjilanin, Prizrenin, Besianën, Gjakovën, Prishtinën.

Pacolli thotë se në këto komuna tashmë është fituese VV.

Postimet e plota

Në Prishtinë jemi kampion. Vazhdojmë edhe pak… dhe tani

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të ditur vendet që sipas saj i ka fituar tashmë VV.

Ajo ka përmendur, Gjilanin, Prizrenin, Besianën, Gjakovën, Prishtinën.

Pacolli thotë se në këto komuna tashmë është fituese VV.

Postimet e plota

Në Prishtinë jemi kampion. Vazhdojmë edhe pak… dhe tani

Related Articles

Back to top button