Ngjarjet e ditës

Kjo është tiketa që do të vendoset për identifikimin e veturave të regjistruara në Kosovë

Byroja Kosovare e Sigurimeve ka prezantuar tiketën ngjitëse që do të vendoset në dritare për të dalluar veturat e regjistruara në Kosovë.

Kjo tiketë përmban një QR kod, që me skanimin e tij do të prezantohen të dhënat e veturës.

Sipas njoftimit të BKS, tiketa do të jetë falas për qytetarët dhe ata nuk do të paguajnë diçka shtesë.

Kujtojmë se projekt që është memorandum në mes BKS, Bankës BQK-së dhe Ministrisë së Infrastrukturës do të nis zbatimin nga sot.

Related Articles

Back to top button