Ngjarjet e ditës

Kurti për martesat mes gjinisë së njëjtë: Të drejtat e njeriut janë të secilit, jemi krijesa të Zotit dhe natyrës

Kryeministri Albin Kurti ka folur për Kodin Civil si dhe regjistrimin e bashkësive civile me gjini të njëjtë.

Të drejtat e njeriut janë të secilit njeri. Gjithsecili është krijesë e Zotit dhe e natyrës. Këtë e thotë edhe Kushtetuta jonë dhe praktika e Gjykatës Evropiane për të drejtat e njeriut”, tha Kurti.

“Ju ftoj që sot ta votoni këtë Kod Civil”, shtoi ai në seancën parlamentare ku po diskutohet për Projektkodin Civil, njofton Klankosova.tv.

Related Articles

Back to top button