Ngjarjet e ditës

“Më në fund e kemi një Kryeministër 100% të ditur, të ndershëm, të guximshëm, atdhetar dhe shqiptar”

Lirim Gashi, Prishtinë
“Sepse mendja e tij është e hapur dhe e ndritur, ndërsa karakteri i tij stabil, i vendosur, i pastër si loti, i ndershëm, human, besnik, fisnik, i dashur, i guximshëm, paqësor, mirëdashës dhe atdhetar.

Sepse është deri në indet e kromozomeve edhe njeri edhe shqiptar.

Sepse është edhe kosmopolit edhe atdhetar.
Sepse ia fut këmbët të gjithë kriminelëve serbë dhe tradhtarëve shqiptarë në një këpucë dhe në gojë nga një luc.

I love Albin Kurti. Ti je vëllai im më i mirë.
Vuçiqi, Daçiqi, Bërrnapiçka dhe zvarraniket e tyre shqiptarë, vetëm mund të vajtojnë, të fotografohen dhe të nguliten në mullar.

I am so happy që më në fund e kemi një Kryeministër 100% të ditur, të ndershëm, të guximshëm, të vendosur, kosmopolit, atdhetar dhe shqiptar”.

Related Articles

Back to top button