Ngjarjet e ditës

Ndikimi i konflikteve në ekonomi

Ndikimi i agresionit rus në Ukrainë është duke u vërejt anembanë botës edhe në aspektin ekonomik.

Për të diskutuar se çfarë ndikimi mund të këtë ky konflikt në ekonominë e Kosovës, në emisionin “7 Ditë me Panxhën” i ftuar ka qenë Muhamet Mustafa, profesor në Institutin Riinvest.

A mund të mbijetojë Evropa pa naftën dhe gazin e Rusisë? Agresioni rus në Ukrainë a po bëhet për arsye politike apo ekonomike? A janë sanksionet e Kosovës ndaj Rusisë një vendim i duhur?

Related Articles

Back to top button