Ngjarjet e ditës

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës sot

KEDS-i ka njoftuar se sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vendbanime

Sipas KEDS-it, sot do të ketë punime në rrjet vetëm në rajonin e Pejës.

NASA-s dhe ushtrisë amerikane
1.

NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gremniku (kodi: 52000011) prej orës 11:00-11:15 dhe ne ora 14:45-15:00

Vendet: Fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

2.

NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kpuzë Lumaj (kodi: 52000011023) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Lagja Kpuzë Lumaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i transformatorit energjetik të mbingarkuar

Related Articles

Back to top button