Ngjarjet e ditës

Ngjarja e vetme e paralajmëruar për sot

Sot, 31 tetor 2021, është paralajmëruar se do të mbahet koncerti inaugurues për Operën e Kosovës.

Koncerti do të fillojë në orën 18:30, në Pallatin e Rinisë dhe Sportit, në Prishtinë.

Njoftimi:

Mbahet koncerti inaugurues për Operën e Kosovës. (Pallati i Rinisë dhe Sportit Prishtinë, ora 18:30).

Related Articles

Back to top button