Ngjarjet e ditës

Ngrihet Alarmi Ne Beograd !! Mediat Serbe Dhe Gjithë Serbia Bien Në “Dy Gjunje” Nga Snajperistët E Policisë së Kosovës…

Ngrihet Alarmi Ne Beograd !! Mediat Serbe Dhe Gjithë Serbia Bien Në “Dy Gjunje” Nga Snajperistët E Policisë së Kosovës…

Tensionet në pikën kufitare Jarinje janë shtuar forcat policore prej kur ka filluar zbatimi i reciprocitetit të targave të Kosovës.

Forcat speciale të Policisë së Kosovës kanë kontrolluar situatën, duke e mbajtur rendin në atë pjesë.

Mirëpo, raportimet e medieve serbe sot shihet se gazetarët e tyre kanë parë snajperistët e Policisë së Kosovës, të cilët u kanë ngritur vëmendje. Më parë edhe presidenti Aleksander Vuçiq kishte përmendur snajperët, “shqiptarët kanë angazhuar snajperistët që të mbulojnë shtëpitë e të rinjve serbë që mund të kundërshtojnë aksionin”

Related Articles

Back to top button