Ngjarjet e ditës

“Një person i maskuar ka gjuajtur me automatik”

Mustafë Selmani, kryetar i fshatit Gllogjan, ka folur për ngjarjen e rëndë që ndodhi sonte në këtë vend.

Ai ka thënë se dëshmitarët e ngjarjes kanë rrëfyer se një person me maskë ka gjuajtur me automatik, duke vrarë shoferin dhe dy nxënës.

Selmani ka thënë se shoferin e kanë gjetur të vdekur në vend, derisa nxënësit kanë vdekur duke u dërguar në spital

Related Articles

Back to top button