Ngjarjet e ditës

Pamje nga qyteti ukrainas ku njerëzit shijojnë rrezet e diellit, derisa dëgjohen sirenat e sulmit

Sirena e sulmit ajror janë dëgjuar edhe në Uman të Ukrainës.

Ky qytet , rreth 200 kilometra direkt në jug të Kievit, është kursyer nga sulmet ruse që nga dita e parë e luftës.

“Mbrojtja jonë ajrore po funksionon mirë”, deklaroi një grua, raporton BBC.

Pra, tani ka grupe të vogla njerëzish pranë bregut të lumit me karroca dhe këlyshë, duke marrë rrezet e diellit të lavdishme, edhe pse sirenat tingëllojnë pa pushim.

/ngjarja.com/

Related Articles

Back to top button