Prishtina LIVE

Përparim Rama bën ndryshimin e parë në shesh

Kohë më parë në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë ishin vendosur “drunjtë të mençur” të cilët bëjnë filtrimin dhe pastrimin e ajrit. Kjo kishte ndodhur me propozimin e Dardan Sejdiut, ish-nënkryetarit të këtij qyteti.

Por, sot gjatë ditës “drunjtë e mençur” janë hequr nga sheshi, kurse arsyeja ende nuk dihet.

Kjo shihet edhe nëpërmjet të disa fotografive që lexuesit i kanë dërguar.

Tani mbetet të shihet nëse do të rivendosen të tjerët përsëri apo jo.

 

Related Articles

Back to top button