Ngjarjet e ditës

‘’Pika”: Këta janë emrat e policëve të shoqëruar në Inspektorat

 

Kemi arritur të sigurojm emrat e 42 policëve të shoqëruar në Inspektorat pas operacionit “Pika” në Gjakovë e Prizren.

Në mesin e të shoqëruarve janë edhe komandanti i policisë kufitare në pikën Qafë Morinë, Ramiz Ahmeti, dhe ai i pikës kufitare në Qafë Prush, Xhavit Lokaj.

Më poshtë emrat:

Kreshnik Arllati

Benon Këpuska

Afrim Deda

Demë Lokaj

Ahmet Shabani

Uran Mati

Artan Thaqi

Fatmir Sadiku

Isa Dobraj

Gezim Hoxhaj

Ismet Tahiraj

Kadri Selmanaj

Ismet Deva

Lush Himaj

Hysen Hasani

Shaqir Krasniqi

Mergim Bekaj

Labinot Morina

Gzim Turkaj

Ahmet Kasumaj

Male Berisha

Osman Smajlaj

Avdi Perolli

Skender Meta

Haki Dobraj

Fazli Gjonbalaj

Gjemë Hadërgjonaj

Hamez Puka

Xhevdet Haklaj

Besim Lokaj

Gani Ahmeti

Rasim Tolaj

Agim Hadergjonaj

Enis Tortulla

Agron Bejtullahu

Senad Zherka

Isa Ibrahimi

Mehmet Manxhuka

Ramiz Ahmeti

Sami Hajdari

Xhavit Lokaj

Gzim Shabani

Ky operacion i IPK-së i koduar me emrin “Pika” është duke u përkrahur edhe nga Agjencia e Kosovës për Inteligjencë, Dogana e Kosovës dhe Policia e Kosovës dhe është duke vazhduar ende.

Related Articles

Back to top button