Ngjarjet e ditës

Policia e Kosovës dënon me 200 euro lypësit

Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren, stacioni policor Prizren ka vazhduar aksionin e planifikuar, për të ndaluar lëmoshë kërkuesit në qytetin e Prizrenit.

Në kuadër të këtij aksioni policia, ka ndaluar dy perona ku një është nga republika e Shqipërisë dhe njeri i është shtetas i republikës se Kosovë me banim ne Prizren e te cilët janë:

M A e lindur me 1980 f/r/sh e cila është hasur duke kërkuar lëmosh ne mënyrë te bezdisshme ne Rr. “Vilam Woker” ne Prizren

-K.Z e lindur me 1965 f/r/k e cila është hasur duke kërkuar lëmosh ne mënyrë te bezdisshme ne qendrën tregtare ,,Vilam Woker” ne Prizren.

Related Articles

Back to top button