Ngjarjet e ditës

Punimet në rrjet: Këto dy qytete do të mbesin shtatë orë pa rrymë nesër

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në rrjet për shkak të sigurisë së sistemit.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1, Hajvali (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pllatin e Drejtësisë në vazhdim të rr .Holger Petersen.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV Denji (kodi: 82081007) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobërdol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja e shtyllës, montimi i saj, kyçja e segmentit të ri të LP Dejni dhe kyçja e konsumatorit në largpërçues.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Shipoli , (kodi: 70000001) nga ora 11:00 deri 11:10

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehen:

NS 10/04kV Stabiliment Shipol – net nga ora 11:00 deri 15:00

1.NS 10/04kV Vaganicë-2 (B.Sahiti) (kodi: 70000001007)

2.NS 10/04kV Vaganicë 1 (kodi: 70000001008)

3.NS 10/04kV Frasher i Vogël (Sabiti) (kodi: 70000001009)

4.NS 10/04kV Vaganicë-3 (Xhosht) (kodi: 70000001010)

5.NS 10/04kV Pirq (kodi: 70000001011)

6.NS 10/04kV Vërnicë-1 (Xhemajli) (kodi: 70000001012)

7.NS 10/04kV Vërnicë-2 (Alushi) (kodi: 70000001013)

8.NS 10/04kV Vërnicë-3 (Dani) (kodi: 70000001014)

9.NS 10/04kV Vërnicë-4 (kodi: 70000001015)

10.NS 10/04kV Pirq2 (kodi: 70000001023)

11.NS 10/04kV TS Haliti (kodi: 70000001027)

12.NS 10/04kV Venicë ( te kanali)) (kodi: 70000001024)

13.NS 10/04kV Xhevat Ahmeti (kodi: 70000001020)

14.NS 10/04kV N.P.T. “BUNJAMIN” Fabrika e Stiropolit (kodi: 70000001028)

15.NS 10/04kV Gurthyes-1 (kodi: 70000001018)

16.NS 10/04kV Gurthyes-2 (Zmiq) (kodi: 70000001021)

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Rregullimi i shtyllave të dëmtuara në lagjen Vaganicë dhe energjizimi i rrjetit të ri (10kV) në projektin Bajram Sahiti.

3.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Stadioni, (kodi: 70000009) në dy termine nga 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 14:00 deri 14:30

Vendet: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”, Zhabari i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia, Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini, Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

4.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Stadioni-2, (kodi: 70000009005) nga 09:00 deri 14:30

Vendet: Lagjja “Stadioni’’, rr. Lagjja “Migjeni”, një pjesë e rr. Hoxhë Hasan Tahsini.

Arsyeja: Ndërrimi i kabllos ardhëse dhe vendosja ndërprerësit 04 kV, riparimi ormanit 0.4kV.

19.01.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.4 (PR7-PR2) – kthina nr.J26 (kodi: 19000075) në dy termine nga ora 12:00 deri 12:05 dhe nga ora 14:55 deri 15:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, një pjesë e rr. Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku, Banesat e Pozhegu Brothers, pjesë e Rrugës B, rr. Prekazi, një pjesë e rr. Ernest Koliqi, një pjesë e rr. Ahmet Gashi, një pjesë e rr. Malush Kosova dhe pjesë e rr. Muhamet Qami.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.4 (PR2-PR7) – kthina nr.J06 (kodi: 11000075) në dy termine nga ora 12:00 deri 12:05 dhe nga ora 14:55 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e Rrugës B, një pjesë e rr. Jakov Xoxa, një pjesë e rr. Salih Nivica, një pjesë e rr. Isa Kastrati dhe një pjesë e rr. Imer Prizreni.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV J 23 Komuna e re (kodi: 10000015) në dy termine nga 09:00 deri 09:05 dhe nga ora 13:55 deri 14:00

Vendet: Rekalit, Komuna obj. e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, prroni i njelmët, mekanika, kontigjenti Portugez i Kfor-it, MAP-AKI, ambasada Amerikane.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarsa TM.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehen:

Nënstacionet 10/0.4kV nga 09:00 deri 14:00:

1.NS 10/0.4kV Proni i Njelmët me kod: 10000015119

2.NS 10/0.4kV Prroni i Njelmët-Zhvillim dhe përforcim i rrjeti 2013 me kod: 10000015135

3.NS 10/0.4kV Rekalitë me kod: 10000015153

4.NS 10/0.4kV Rekalitë me kod: 10000015114

5.NS 10/0.4kV Dogana me kod: 10000015116

6.NS 10/0.4kV NTN “Tregtia:-Bedri Prishtina me kod: 10000015133

7.NS 10/0.4kV Kabashi me kod: 10000015166

8.NS 10/0.4kV NTN “Tregtia:-Bedri Prishtina me kod: 10000015134

9.NS 10/0.4kV Komuna objektet e reja Arbëria me kod: 10000015115

10.NS 10/0.4kV Kazerma Adem Jashari 1 me kod: 10000015117

11.NS 10/0.4kV Kazerma Adem Jashari 2(Logjistika)me kod: 10000015118

12.NS 10/0.4kV MAP-AKI me kod: 10000015124

13.NS 10/0.4kV MAP-kompleksi i kazermës “Adem Jashari” me kod: 10000015127

14.NS 10/0.4kV Kazerma Portugeze me kod: 10000015121Vendet: Rekalit, Komuna obj. e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI dhe Ambasada Amerikane.

Arsyeja: Realizimi i lidhëses së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

LP 10kV Partesh (kodi: 61066004) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cerrnica, Gumnishta, Vrapqiqi .

Arsyeja: Demontimi dhe montimi i shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

LP 10kV Kolonija e vjetër (kodi: 60024001) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja 5 (kodi: 60060005) nga 10:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i Gjelbër.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimti elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Kaçanik do të ndërprehet:

LP 10kV Drejtimi Kaçaniku i vjetër (kodi: 40043007) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit të tensionit të mesëm, sipas rekomandimeve të pranimeve teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Related Articles

Back to top button