Ngjarjet e ditës

Putin kriminel lufte – Sadriu thotë se e para e tha Osmani, pastaj Biden e më vonë britanikët

Zotëriu i Parë, Prindon Sadriu, ka shkruar në Facebook se si bashkëshortja e tij, presidentja Vjosa Osmani, ka konkluduar herët se presidenti rus Vladimit Putin është kriminel lufte.

Prindon Sadriu ka shkruar disa data si për të dëshmuar se presidentja Osmani e ka thënë atë që presidenti i SHBA-së Joe Biden dhe sekretarja e Jashtme britanike Lis Truss e thanë 7, specifikisht, 9 ditë më vonë,

/ngjarja.com/

Related Articles

Back to top button