Ekonomi

Qeveria të lejoj tërheqjen e Trustit apo Pako të re Mbështetëse për qytetarët

Deputeti i PDK-së, njëherësh kryetar i Komisionit për Ekonomi, Ferat Shala, tha se tërheqja e Trustit është njëra nga opsionet e Qeverisë për t’u dalë në ndihmë qytetarëve në kohë krize ekonomike.

Ai tha se kjo është zgjidhje vetëm për një kategori te qytetarëve, por Qeveria duhet të mendoj edhe për shtresën tjetër.

“Në rrethanat që janë krijuar kjo është njëri prej opsioneve të cilin poashtu ne si Grup Parlamentar i PDK-së e kemi marrë nismën dhe e kemi nënshkruar, por kjo nuk e zgjidh problemin. Kjo është vetëm një segment i një kategorie të caktuar e qytetarëve të Kosovës që duhet t’i ndihmohet”, tha ai për Front Online.

Related Articles

Back to top button