Ngjarjet e ditës

Rast tragjik – Ky është personi që vdiq nga stresi pasi që iu grabit barnatorja

Ali Skenderi ishte pronari i barnatores AL-NE e cila u grabit disa orë më parë nga hajnat në Shkup.

Pas lajmërimit nga punëtorja për grabitjen, Aliu niset në vendngjarje dhe nga trishtimi ndërron jetë.

Në Kardiologji atij vetëm iu dëshmua vdekja.

Çairi humbi një person té dashur për shoqërinë ndërsa i ndjeri ka lënë pas vetes 4 jetimë, tre vajza dhe djalin e sapo lindur.Rast tragjik – Ky është personi që vdiq nga stresi pasi që iu grabit barnatorja

Related Articles

Back to top button