Ngjarjet e ditës

Rezultati i Exit-Pollit të UBO-s në Prizren

Sot qytetarët kanë votuar për zgjedhjen e atyre që do t’i drejtojnë komunat e vendit për 4 vitet e ardhshme.

Në Rtv Dukagjini është publikuar sondazhi i UBO për Prizrenin dhe rezultati është ky:

Mytaher Haskuka: 38.9 %

Shaqir Totaj: 29.7%

Anton Quni: 18.9 %

Zafir Berisha: 5.3 /

Related Articles

Back to top button