Ngjarjet e ditës

Rusia mbyll hapësirën e saj ajrore për Shqipërinë dhe 35 vende tjera

Rusia mbylli hapësirën ajrore për 36 vende si përgjigje ndaj mbylljes së hapësirës ajrore për avionët rusë. Kështu thuhet në mesazhin e Agjencisë Federale të Transportit Ajror.

Related Articles

Back to top button