Ngjarjet e ditës

Selimi: Kosova të kërkojë mbylljen e Gjykatës Speciale

Ish-ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka shkruar se Kosova në bashkëpunim me ShBA-në duhet të fillojë konsultimet përt mbylljen e Gjykatë Speciale.

Selimi ka shkruar se institucionet e vendit duhet krijojnë ndryshime ligjore të nevojshme për përmbyllje të gjykatës, siç u quan ai të fabrikuar në Moskë e Beograd.

Ai e ka konsideruar të pafalshme që Kosova të heshtë karshi kësaj padrejtësie.

“Kurtha dhe kompromisi mashtrues shumëpalesh me drejtesinë e agjendën e Putinit, në kurriz të së vërtetes sonë për luftën e udhëheqësit e UÇK-së në Gjykatën Speciale duhet të marrë fund, ka shkruar Selimi.

Related Articles

Back to top button