Ngjarjet e ditës

Shembull i mirë: Pronari i një marketi në Kosovë nuk i rrit çmimet

Pothuajse në të gjitha marketet e vendit, çmimet e produkteve janë rritur, një gjë e tillë nuk ka ndodhur në njërin nga marketet në Gjilan.

Pronari i këtij marketi thotë se nuk do t’i rris çmimet e produkteve përderisa është i furnizuar me çmime të vjetra.

“Përderisa e marrim me çmimin e vjetër. Ne jemi këta, në të mirë dhe në të keq”, thotë ky pronar, teksa publikon fotografi të çmimit të vajit që në marketin e tij kushton 1.69€ dhe buke 0.35€.

Related Articles

Back to top button