Ngjarjet e ditës

Shite lopën e shpëtone babën në spital privat”- Kërkesa skandaloze e mjekut kosovar ndaj djemëve të pacientit që nuk kishin para

Se trajtimet e pacientëve ndryshojnë shumë nga spitalet publike ndaj atyre private vazhdon të jetë e ditur.

Kështu ndodh shumë shpesh që pacientët të ftohen nga mjekët për trajtim në spitalet e ordinancat e tyre private.

Një rast të tillë e ka bërë publik Hasan Simnica përmes një postimi në Facebook.

Ai ka qenë dëshmitar kur një mjek në QKUK ka bërë kërkesën skandaloze ndaj dy djemve të rinj për babain e tyre.

Sipas tij, mjeku iu tha që mënyra për ta shpëtuar të atin ishte ta dërgonin në Spitalin Privat, ani pse djemt si pasuri i treguan që kanë vetëm një lopë.

Siç tregon ai, përgjigja e mjekut ishte skandaloze me ç’rast ai iu tha djemve ta shisnin lopën në mënyrë që ta shpëtonin babain e tyre.

Simnica ka cilësuar se ka qenë dëshmitar i një rasti, për të cilin ai është i sigurt që qëndron si aktualitet në Kosovë.

Postimi i plotë:

ORA 15:00

NJË LOPË në kombinim të trajtimit në Spitalin Privat që gjindet mbrenda hapsirave të qkuk-së????.

Data 17.03.22 ora 15:00 në korridorin e Emergjencës Prishtinë.

Duke pritur në korridor për shkaqe se isha me familjarë aty për shkakë të një problemi akut bëhem dëshmitarë.

Person përafërsisht 40 vjet i veshur me pallto të zezë dhe farmerka të zeza ju thojke 2 djemve në mosha ndoshta 25 vjet.

Nëse doni ta shpëtoni baben unë ju organizojë Spitalin Privat ata ju pranojnë edhe ju shpëtojnë baben tuaj.

Ata djemtë i thoshin se nuk kemi pare e asë shumë pasuri vetëm një lopë e kemi!!!.

Shite LOPËN nëse doni me shpëtue baben.

Kjo është me siguri aktualitet ,por kesaj radhe u bëra dëshmitare direkt.

17.03.22 ora 15:00 korridori i emergjencës Prishtinë.

Related Articles

Back to top button