Ngjarjet e ditës

Shpend Ahmeti tenton të bëhet interesant, bën krahasime të qeverive me pica!

Ish-kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka krahasuar qeveritë e kaluara me qeverinë e drejtuar nga Albin Kurti.

Ahmeti ka publikuar një fotografi të picës dhe ndarjen e saj në tri pjesë të mëdha ose tetë pjesë të vogla që nënkupton se sasia mbetet e njëjtë.
Ahemti ka aluduar se qeveritë e kaluara dhe Qeveria e tanishme nuk dallojnë.

“Majtas: qeverite e kaluara Djathtas: qeveria sot P.s. Hajgare pak, mos u nxeni”, ka shkruar ai.

Duhet përkujtuar që pas përfundimit të mandatit, Shpend Ahmeti është duke vazhduar të flasë për komunat dhe Qeverinë e Kosovës madje shpesh herë edhe duke bërë shaka.

Djathtas: qeveria sot

Related Articles

Back to top button