Prishtina LIVE

Si mirënjohje për kontributin e grave në shoqëri, vendoset një skulpturë në Prishtinë

Një skulpturë është vendosur në lagjen Dardania në Prishtinë, si mirënjohje për kontributin e gruas në shoqëri.

Këtë skulpturë e ka punuar artisti Burim Berisha dhe është financuar nga Komuna e Prishtinës.

Ndërkaq zbulimi i saj pritet të bëhet nesër për 8 Mars.

Related Articles

Back to top button