Ngjarjet e ditës

S’kalon rezoluta e vendimit të ZRrE-së për rritjen e çmimit të rrymës

Nuk ka kaluar rezoluta e propozuar në debatin parlamentar lidhur me vendimin e ZRrE-së për rritjen e çmimit të energjisë elektrike, njofton Klankosova.tv.

63 deputëtë kanë votuar, 20 prej tyre për, 42 kundër dhe një ka abstenuar.

Related Articles

Back to top button