Ngjarjet e ditës

Të paktën dy mijë e 187 të vrarë në Mariupol deri më tani, thonë zyrtarët lokalë

Këshilli i qytetit të Mariupolit ka thënë se të paktën dy mijë e 187 banorë janë vrarë në konflikt deri më tani.

“Në 24orët e fundit, ka pasur të paktën 22 bombardime në qytet. Mbi 100 bomba janë hedhur tashmë në Mariupol”, thuhet në një deklaratë.

Qyteti port ka qenë skena e bombardimeve të rënda që nga fillimi i pushtimit, me forcat ruse që bllokuan rrugët e daljes, furnizimin me energji elektrike dhe hyrjen në ujë, raporton Reuters.

Aktualisht ndihma është në rrugë për në qytet.

Related Articles

Back to top button