Ngjarjet e ditës

Vazhdojnë mashtrimet me çmime në markete

Mashtrimet me çmime në disa markete kosovare janë duke vazhduar, e ku qytetarët vazhdimisht po ankohen ndaj tyre.

Së fundmi, sinjalizues kanë dërguar fotografi që dëshmojnë mashtrimin, të bërë në këtë rast nga “Viva Fresh”, në Ferizaj, raporton Gazeta Sinjali.

Në fotografinë e dërguar shihet se çmimi i produktit është ndryshe në raft dhe ndryshe në kuponin i cili dëshmon pagesën që konsumatori ka bërë për atë produkt.

Produkti në raft shihet se kishte çmim 1.25 euro kurse në kupon figuron çmimi prej 1.45 euro.

Related Articles

Back to top button