Ngjarjet e ditës

Vdes gruaja shtatzënë së bashku me fëmijën në QKUK, burri akuzon mjekët për moskujdes

Një grua shtatzënë bashkë më fëmijën e saj njoftohet të kenë humbur jetën në derisa gruaja ishte duke u trajtuar në QKUK.

Në raportin 24 orësh të policisë theksohet se ankuesi mashkull ka raportuar se për shkak të trajtimit të pandërgjegjshëm mjekësor, apo mos kujdesit bashkëshortja e tij dhe fëmija kanë ndërruar jetë.

Sipas raportit të Policisë, rasti është në procedurë hetimore.

“TRAJTIM I PANDËRGJEGJËSHËM MJEKËSOR
Shtime 17-21.12.2021 – NN. Më 24.01.2022 ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se për shkak të trajtimit të pa ndërgjegjshëm mjekësor apo mos kujdesit, bashkëshortja e tij viktima femër kosovare e cila ka qenë shtatzënë së bashku me e fëmijën e saj kishte ndërruar jetë. Rasti është në procedurë hetimore”, thuhet në raportin e Policisë.

Related Articles

Back to top button