Ngjarjet e ditës

Voziti 193 km/h, Policia dënon shoferin me 300 euro, 3 pikë negative dhe 3 muaj ndalim vozitje

Policia e Kosovës ka dënuar me 300 euro një shofer i cili në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 100 km/h, ai kishte vizituar 193 km/h.

Gjithashtu, Policia bën të ditur se ndaj shoferit janë shqiptuar edhe 3 pikë negative, e po ashtu i është ndaluar drejtimi i veturës për 3 muaj.

“Në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 100 km/h identifikohet shoferi duke drejtuar mjetin me 193 km/h (gjobitet me 300€, 3 pikë negative dhe 3 muaj i ndalohet drejtimi i mjetit me veprim motorik). Do të vazhdojmë me ndërmarrjen e masave dhe veprimeve policore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Related Articles

Back to top button