Prishtina LIVE

Lajmi i fundit: VV bën koalicion me AAK për Prishtinën

VV bën koalicion me AAK për Prishtinën

Burime të Prishtina Live raportojnë se VV dhe AAK kanë arritur të bëjnë koalicion për udhëheqjen Prishtinës.

Ashtu siç mëson Prishtina Live në marrëveshjen e cila është finalizuar mbrëmë thuhet se Daut Haradinaj do të bëhet nënkryetar dhe se do të kenë dy drejtori.

Burime të Prishtina Live raportojnë se VV dhe AAK kanë arritur të bëjnë koalicion për udhëheqjen Prishtinës.

Ashtu siç mëson Prishtina Live në marrëveshjen e cila është finalizuar mbrëmë thuhet se Daut Haradinaj do të bëhet nënkryetar dhe se do të kenë dy drejtori.

Related Articles

Back to top button